Beste (bijna) aandeelhouder,

Eindelijk is het zover. Het moment waar iedereen lang op heeft gewacht: het aandeel kan eindelijk gestort worden. Alles moest netjes tot in de puntjes geregeld worden en dat kost even tijd. De vennootschappelijke structuur is nu volledig opgericht. Op 16 juni jl. zijn de laatste akten gepasseerd bij notaris Jeroen Schoot van Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen.

Hieronder volgen de formele documenten om toe te treden tot deze selecte groep mensen. Er worden aan jullie certificaten van aandelen uitgegeven. Dit omdat de zeggenschap op deze aandelen ligt bij de Stichting administratiekantoor Vanouds. Maar in de verdere communicatie spreken wij altijd over aandeelhouders. Juist om aan te geven hoe trots wij zijn dat wij het vertrouwen van jullie hebben gekregen en om het belang aan te geven dat wij hechten aan jullie als aandeelhouder.

De certificaten worden onderhands uitgegeven. Dit houdt in dat deze rechtsgeldig (digitaal) getekend moeten worden in onderstaande documenten. Nadat vervolgens het aandeel volgestort is op de rekening van Vanouds Holding (met als omschrijving ‘volstorting aandeel’) ben je formeel aandeelhouder. Wij zullen vervolgens het certificaat mailen ter bevestiging. De overeenkomsten kun je daarna downloaden voor jouw eigen administratie.