Kom bij ons als vanouds genieten. Van ontbijt tot diner en van lunch tot borrel, alles is mogelijk! Maar dat niet alleen: Vanouds is nog zoveel meer. Wij zijn ontstaan uit een behoefte van veel mensen om weer eens vanouds te genieten van het bezoeken van een goede horecazaak.

VANOUDS ANNO NU

Het gevoel van thuiskomen, maar dan wel met een moderne twist. Het is een uniek concept waarbij 300 lokale Achterhoekers aandeelhouder zijn. Hierdoor is het een concept dat breed gedragen wordt in de regio. De Achterhoek staat ook voorop in het concept. Er wordt namelijk zoveel mogelijk lokaal gekookt.

GENIET VAN JOUW MAALTIJD

MODERNE
KAART

Met traditionele Achterhoekse elementen geniet je bij ons van heerlijke gerechten. Verse ingrediënten en lokale producten zijn de sleutelwoorden van onze filosofie.

Bar, restaurant met terras, vergaderkamers en een Hidden bar

Bij Vanouds kun je heerlijk lunchen, dineren én borrelen in een unieke sfeer. Ook kun je rustig vergaderen in de Meek’s Heerenkamer of feesten in de Hidden bar.

Unieke ruimtes voor zakelijk gebruik én feestjes en partijen

Heb je een personeelsfeest, jubileum, kick-off, netwerkborrel of een ander feest? Hiervoor hebben wij unieke ruimtes ter beschikking.

Kidsplay
voor de kinderen

In onze speeltuin kunnen kinderen naar hartenlust spelen. Ze kunnen zich uitleven op allerlei toestellen terwijl jij vergadert of socialized.

GENIET THUIS VAN VANOUDS

VANOUDS
VOOR THUIS

Wil je thuis genieten van Vanouds voor thuis. Bestel dan via onze webshop.

Uitgelicht:

12,5 p.p.
12,5 p.p.

Vanouds borrelplank

# Charcuterie | vis | kaas | dips | pickles | brood | geroosterde noten | bitterbal

Die borrelplank is met veel liefde voor puur, lokaal en ambachtelijk eten samengesteld. Vlees en kaas uit de streek met een verhaal, Vanouds brood van de stadsbakker, home-made pickles en nog veel meer voor een uitgebreide borrel. Deze plank is ook als box te bestellen voor thuis.

Kies er een heerlijk drankje bij en ga op in de gezelligheid zoals vanouds.

Ontmoet ons team

Een greep uit onze mensen.

Chef-kok

Tom

Sous-chef

Yordy

Restaurant

Nienke

Community Manager

Romy

Bediening

Yaël

Bar

Tijn

Bediening

Myrthe

Stagiaire

Froukje

Bediening

Pepijn