Vanouds is gelegen in de mooie Achterhoek en in het centrum van Doetinchem. Je kunt onze horecazaak aan de Grutstraat per auto, trein en fiets goed bereiken.

Maak hieronder jouw keuze en geniet snel van het beste van vroeger en nu!

Auto

Vanouds bezoeken en de auto parkeren? Er zijn verschillende parkeerplaatsen in de omgeving van Vanouds. De dichtstbijzijnde is de parkeerplaats aan de Korte Kapoeniestraat, dit is tevens ook de duurste parkeerplaats van Doetinchem. Op loopafstand vind je ook de Catharina garage, MediaMarkt garage en de Parkeergarage Schouwburg Amphion. Deze bevinden zich alledrie op loopafstand van Vanouds. De Varkensweide is de grootste parkeerplaats in het centrum van Doetinchem en bevindt zich op 10 minuten loopafstand. Check deze link voor meer informatie.

Trein

Houd als eindstation Station Doetinchem aan. Via deze link loop jij de snelste route naar Vanouds. Het is ongeveer 15 minuten lopen. Er gaan ook bussen richting het centrum of er zijn OV-fietsen te verkrijgen op het station.

Fiets

Aan het einde van de parkeerplaats aan de Korte Kapoeniestraat vind je een uitgebreide fietsenstalling waar je jouw fiets kunt neerzetten. De fiets plaatsen in de Grutstraat wordt afgeraden in verband met doorgang en veiligheid.