VANOUDS ANNO NU

Vanouds is gelegen in de mooie Achterhoek en in het centrum van Doetinchem. Je kunt onze horecazaak aan de Grutstraat per auto, trein en fiets goed bereiken.

Maak hieronder jouw keuze en geniet snel van het beste van vroeger en nu!

VANOUDS BEZOEKEN EN DE AUTO PARKEREN?

AUTO

Vanouds bezoeken en de auto parkeren? Er zijn verschillende parkeerplaatsen in de omgeving van Vanouds.

De dichtstbijzijnde is de parkeerplaats aan de Korte Kapoeniestraat, dit is tevens ook de duurste parkeerplaats van Doetinchem. Op loopafstand vind je ook de Catharina garage, MediaMarkt garage en de Parkeergarage Schouwburg Amphion. Deze bevinden zich alledrie op loopafstand van Vanouds. De Varkensweide is de grootste parkeerplaats in het centrum van Doetinchem en bevindt zich op 10 minuten loopafstand.

VANOUDS BEZOEKEN MET DE TREIN?

TREIN

Houd als eindstation Station Doetinchem aan. Via onderstaande link loop jij de snelste route naar Vanouds. Het is ongeveer 15 minuten lopen. Er gaan ook bussen richting het centrum of er zijn OV-fietsen te verkrijgen op het station.

VANOUDS BEZOEKEN MET DE FIETS?

FIETS

Aan het einde van de parkeerplaats aan de Korte Kapoeniestraat vind je een uitgebreide fietsenstalling waar je jouw fiets kunt neerzetten.

De fiets plaatsen in de Grutstraat wordt afgeraden in verband met doorgang en veiligheid.

Uitgelicht:

12,5 p.p.
12,5 p.p.

Vanouds borrelplank

# Charcuterie | vis | kaas | dips | pickles | brood | geroosterde noten | bitterbal

Die borrelplank is met veel liefde voor puur, lokaal en ambachtelijk eten samengesteld. Vlees en kaas uit de streek met een verhaal, Vanouds brood van de stadsbakker, home-made pickles en nog veel meer voor een uitgebreide borrel. Deze plank is ook als box te bestellen voor thuis.

Kies er een heerlijk drankje bij en ga op in de gezelligheid zoals vanouds.

Bar, restaurant met terras, vergaderkamers en een Hidden bar

Bij Vanouds kun je heerlijk lunchen, dineren én borrelen in een unieke sfeer. Ook kun je rustig vergaderen in de Meek’s Heerenkamer of feesten in de Hidden bar.

Unieke ruimtes voor zakelijk gebruik én feestjes en partijen

Heb je een personeelsfeest, jubileum, kick-off, netwerkborrel of een ander feest? Hiervoor hebben wij unieke ruimtes ter beschikking.

Kidsplay
voor de kinderen

In onze speeltuin kunnen kinderen naar hartenlust spelen. Ze kunnen zich uitleven op allerlei toestellen terwijl jij vergadert of socialized.