Stijlvol en comfortabel zaken doen

Jouw bijeenkomst bij Vanouds

Ben je op zoek naar een moderne en stijlvolle locatie voor jouw zakelijke bijeenkomst in Doetinchem? Bij Vanouds bieden wij een perfecte locatie voor jouw vergadering, workshop, training of presentatie. Je kunt kiezen uit diverse ruimtes waaronder onze Hidden Bar, Vide of Heerenkamer of een combinatie van deze ruimtes.

Je vindt Vanouds in de Grutstraat in het centrum van Doetinchem. Wij zijn goed bereikbaar en in de omgeving beschikken we over ruime parkeergelegenheden. Lees verder voor meer informatie over de mogelijkheden om bij ons te komen vergaderen of over het geven van trainingen, workshops en presentaties.

Fijn & rustig

Vergaderen

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in Doetinchem? Kom vergaderen bij Vanouds. Zoek je een kleine vergaderlocatie dan is onze Heerenkamer met een grote lange tafel en comfortabele lounge hoek zeer geschikt. Zoek je een grote vergaderlocatie dan kun je terecht in onze Hidden Bar of Vide of een combinatie van deze ruimtes.

Goed geregelde

Workshops

Je zoekt een workshoplocatie in Doetinchem. Voor een intieme seting of kleine groep kun je terecht in onze Heerenkamer, inclusief luxe lounge hoek. Geef je een workshop aan een groter publiek, dan kun je onze Hidden Bar en/of Vide afhuren.

Inspirerende

Trainingen

Ben je op zoek naar een trainingslocatie in Doetinchem? Vanouds biedt een unieke trainingslocatie waar jouw cursisten optimaal kunnen leren en ontwikkelen. Kies voor onze Hidden Bar (zie foto) of Vide als je met een grote groep bent. Of voor onze Heerenkamer voor als je met en kleine groep bent.

Stijlvol & comfortabel

Presentaties

Je zoekt een presentatielocatie in Doetinchem. Geef jouw presentatie in onze Hidden Bar of Vide. In beide ruimtes kun je een grote groep mensen kwijt. Het is eventueel ook mogelijk om deze twee ruimtes aaneengesloten te gebruiken. Zoek je iets voor een kleine setting? Kies dan voor de Heerenkamer (zie foto).

Vanouds

Contact


    Vanouds