Sfeerbeeld bij Vanouds

Boekingen

Historische panden

Unieke plek

Onze vier prachtige historische panden vormen samen een unieke plek in het Doetinchemse centrum. Vanouds heeft daarbij Doetinchemmers iets te bieden wat elders in de stad niet te vinden is: een schaalbare feestlocatie achter een geheime deur. Voor een intiem verjaardagsfeestje of jouw droombruiloft met honderd gasten: Vanouds is jouw place to party!
Bruiloft of feestje?

DÉ PLEK

Dé plek voor jouw bruiloft of feest! Vanouds is veel meer dan een nieuwe horecagelegenheid om lekker te genieten van lunch, diner of gewoon een kop koffie en een drankje met vrienden. Het is ook dé plek om te feesten en waardevolle herinneringen te maken. Doordat wij de vier geschakelde panden flexibel hebben ingericht, kunnen we de perfecte ruimte voor jouw feest creëren. We hebben verschillende opties, waaronder een unieke ruimte die de andere gasten niet zomaar kunnen betreden.
Maak een afspraak

Onver-getelijk

Klaar om herinneringen te maken?Heb jij plannen om binnenkort een leuk feest te geven? Trouwplannen, een verjaardag of een jubileum, ga je met pensioen of heb je gewoon zin in een gezellige swingende party met familie en vrienden? Mail dan naar romy@vanouds.nl voor een afspraak. We bespreken graag jouw wensen. Samen maken we onvergetelijke herinneringen en vieren we het feest van jouw dromen!

Vanouds