Wij zijn ontzettend blij met jouw bestelling van de Vanouds Brunchbox. Voor jou staat als goed is een box gevuld met lekkernijen. Hieronder vind je alle gerechten die in de box zitten. Door erop te klikken, krijg je wat meer informatie. We hopen dat je ontzettend gaat genieten van het eten en bovenal een heerlijke zondag hebt!

Vanouds Brunchbox

4-5 minuten

Knoflook-miso soep

7-8 minuten

Achterhoekse
gehakt
balletjes

Sandwich zalm

Rundvlees
salade

7-8 minuten

Stoof
peertjes

Taartje

4-5 minuten

Croissantje

Sandwich ei/kaas

7-8 minuten

Pannen
koekjes

Bonbons

7-8 minuten

Brioche

Mini
smoothiebowl

GENIET VAN JOUW MAALTIJD

BESTELBOXEN
VOOR NOVEMBER

Met traditionele Achterhoekse elementen geniet je bij ons van heerlijke gerechten. Verse ingrediënten en lokale producten zijn de sleutelwoorden van onze filosofie.

Uitgelicht:

12,5 p.p.
12,5 p.p.

Vanouds borrelplank

# Charcuterie | vis | kaas | dips | pickles | brood | geroosterde noten | bitterbal

Die borrelplank is met veel liefde voor puur, lokaal en ambachtelijk eten samengesteld. Vlees en kaas uit de streek met een verhaal, Vanouds brood van de stadsbakker, home-made pickles en nog veel meer voor een uitgebreide borrel. Deze plank is ook als box te bestellen voor thuis.

Kies er een heerlijk drankje bij en ga op in de gezelligheid zoals vanouds.

Bar, restaurant met terras, vergaderkamers en een Hidden bar

Bij Vanouds kun je heerlijk lunchen, dineren én borrelen in een unieke sfeer. Ook kun je rustig vergaderen in de Meek’s Heerenkamer of feesten in de Hidden bar.

Unieke ruimtes voor zakelijk gebruik én feestjes en partijen

Heb je een personeelsfeest, jubileum, kick-off, netwerkborrel of een ander feest? Hiervoor hebben wij unieke ruimtes ter beschikking.

Kidsplay
voor de kinderen

In onze speeltuin kunnen kinderen naar hartenlust spelen. Ze kunnen zich uitleven op allerlei toestellen terwijl jij vergadert of socialized.