Vanouds Doetinchem

Business events

Vanouds

Business events

Wildseizoen bij Vanouds

Wildseizoen

T/m 12 januari
Wild eten in Achterhoek

Pasta E Basta bij Vanouds

Pasta e basta

Woensdag 1 november
Dinnershow!

Apero bij Vanouds

Dè VrIJMiBO

Vrijdag 3 november
Apero

Vanouds Doetinchem

Padel toernooi

Zondag 5 november
met lunch en borrel

Vanouds Doetinchem

Porsche event

Woensdag 14 november
met diner en borrel

Apero bij Vanouds

Dè VRIJMIBO

Vrijdag 1 december
Apero

Vanouds Doetinchem

De grote kerstborrel

Vrijdag 22 december
Kerst VrijMiBo

Kerst bij Vanouds

Kerst bij Vanouds

25 & 26 december
Brunch en diner

Vanouds

Opening Wildseizoen

Woensdag 11 oktober

Dit jaar doet Vanouds voor het eerst mee aan Wild eten in de Achterhoek. Wild eten bij Vanouds sluit prachtig aan bij het Vanouds Genieten menu wat wij dagelijks in ons restaurant serveren. Dit is een verrassingsmenu waarbij het keukenteam iedere keer weer iets smaakvols op het bord weet te toveren. 

Speciaal voor het wildseizoen hebben onze chefs een 4-gangen wildmenu samengesteld. Wild lunchen of overnachten? Dat kan allemaal bij Vanouds dit seizoen.

Wildseizoen bij Vanouds

THE DINNERSHOW

Woensdag 1 november

Pasta e Basta x Vanouds

Pasta e Basta x Vanouds is terug. Dit smaakvolle concept komt weer speciaal voor Vanouds uit Amsterdam naar Doetinchem op 1 november. Ken je Pasta e Basta nog niet? Verschillende professionele zangers en zangeressen zorgen voor een muzikaal programma tijdens het diner. Naast mooie gerechten en goede drankjes dus ook nog eens fantastische muziek.

Geniet samen met vrienden of familie van een uitermate sfeervolle avond in Italiaanse sferen. Je krijgt tijdens de show een 4-gangen diner geserveerd inclusief een broodje en een bubbeltje voor € 62,5 per persoon. Heel Vanouds staat deze avond in het teken hiervan, zowel het restaurant als de bar. Aankomst is tussen 18.30 en 19.00 uur.

Pasta E Basta bij Vanouds

Vanouds Apero

Vrijdag 3 november
Dè VrijMiBo

Lekker de week afsluiten en nog geen zin om naar huis te gaan? Elke eerste vrijdag van de maand is de Vanouds Apero. Dè VrijMiBo van Doetinchem. Kom gezellig borrelen met collega’s, vrienden, familie of verzin het zo gek. Dan gaan wij rond met een schaal bittergarnituur van het huis. Inloop vanaf 16 uur.

Apero bij Vanouds

Padeltoernooi

Zondag 5 november
Win jij de Vanouds beker?

Het Vanouds padeltoernooi is terug. Dit seizoen hebben we er zelfs drie! Op zondag 5 november, zondag 3 maart en zondag 7 april. De nummers 1 en 2 van alle toernooi spelen zelfs nog een finale in april voor de Vanouds beker. Je kunt dus aan een los toernooi meedoen of aan allemaal. Dan maak je natuurlijk wel meer kans;) De kosten bedragen € 75 per persoon. Dit is inclusief deelname, een geheel verzorgde lunch en een borrel na de tijd bij Vanouds. Schrijf* je hieronder snel in, want vol=vol!

 

Inschrijven per team van twee personen.

  Vanouds Doetinchem

  PORSCHE EVENT

  Dinsdag 14 november
  Rondleiding bij het Porsche centrum

  We hebben in november een leuk business event staan. We starten met het ontvangst bij Vanouds met drankje. Vervolgens vertrekken we met bussen naar het Porsche Centrum Gelderland, waar je een mooie rondleiding krijgt en Mark Wegh zijn verhaal verteld. Na een drankje vertrekken we weer richting Doetinchem waar je onderweg al het voorgerecht krijgt uitgeserveerd. Vervolgens staat bij Vanouds het hoofdgerecht en dessert klaar en sluiten we af met een gezellige borrel onder begeleiding van een DJ. De inloop is tussen 15:30-16:00 uur. Om 16:00 uur zullen de bussen vertrekken. Nodig liefhebbers, zakenrelaties of vrienden uit voor dit business event bij Vanouds.

  De kosten bedragen € 100 per persoon voor de gehele avond inclusief eten en drinken

   Vanouds Doetinchem

   Kerstborrel

   Vrijdag 22 december
   Dè kerstborrel

   Op vrijdag 22 december is het weer tijd voor kerstborrel vrijdag in de Doetinchemse horeca. De drukste vrijdagmiddagborrel van het jaar. Ook Vanouds dit jaar de deuren van de bar weer voor jullie openen vanaf 16 uur. Goede muziek en lekkere drankjes. Zien we je dan?

   Kerst bij Vanouds