Vanouds Doetinchem

Business events

Vanouds

Business events

Wildseizoen bij Vanouds

Wildseizoen

T/m 12 januari
Wild eten in Achterhoek

Pasta E Basta bij Vanouds

Pasta e basta

Woensdag 1 november
Dinnershow!

Apero bij Vanouds

Dè VrIJMiBO

Vrijdag 3 november
Apero

Vanouds Doetinchem

Padel toernooi

Zondag 5 november
met lunch en borrel

Vanouds Doetinchem

Porsche event

Woensdag 14 november
met diner en borrel

Apero bij Vanouds

Dè VRIJMIBO

Vrijdag 1 december
Apero

Vanouds Doetinchem

De grote kerstborrel

Vrijdag 22 december
Kerst VrijMiBo

Kerst bij Vanouds

Kerst bij Vanouds

25 & 26 december
Brunch en diner

Vanouds

Opening Wildseizoen

Woensdag 11 oktober

Dit jaar doet Vanouds voor het eerst mee aan Wild eten in de Achterhoek. Wild eten bij Vanouds sluit prachtig aan bij het Vanouds Genieten menu wat wij dagelijks in ons restaurant serveren. Dit is een verrassingsmenu waarbij het keukenteam iedere keer weer iets smaakvols op het bord weet te toveren. 

Speciaal voor het wildseizoen hebben onze chefs een 4-gangen wildmenu samengesteld. Wild lunchen of overnachten? Dat kan allemaal bij Vanouds dit seizoen.

Wildseizoen bij Vanouds

THE DINNERSHOW

Woensdag 1 november

Pasta e Basta x Vanouds

Pasta e Basta x Vanouds is terug. Dit smaakvolle concept komt weer speciaal voor Vanouds uit Amsterdam naar Doetinchem op 1 november. Ken je Pasta e Basta nog niet? Verschillende professionele zangers en zangeressen zorgen voor een muzikaal programma tijdens het diner. Naast mooie gerechten en goede drankjes dus ook nog eens fantastische muziek.

Geniet samen met vrienden of familie van een uitermate sfeervolle avond in Italiaanse sferen. Je krijgt tijdens de show een 4-gangen diner geserveerd inclusief een broodje en een bubbeltje voor € 62,5 per persoon. Heel Vanouds staat deze avond in het teken hiervan, zowel het restaurant als de bar. Aankomst is tussen 18.30 en 19.00 uur.

Pasta E Basta bij Vanouds

PORSCHE EVENT

Dinsdag 14 november
Rondleiding bij het Porsche centrum

We hebben in november een leuk business event staan. We starten met het ontvangst bij Vanouds met drankje. Vervolgens vertrekken we met bussen naar het Porsche Centrum Gelderland, waar je een mooie rondleiding krijgt en Mark Wegh zijn verhaal verteld. Na een drankje vertrekken we weer richting Doetinchem waar je onderweg al het voorgerecht krijgt uitgeserveerd. Vervolgens staat bij Vanouds het hoofdgerecht en dessert klaar en sluiten we af met een gezellige borrel onder begeleiding van een DJ. De inloop is tussen 15:30-16:00 uur. Om 16:00 uur zullen de bussen vertrekken. Nodig liefhebbers, zakenrelaties of vrienden uit voor dit business event bij Vanouds.

De kosten bedragen € 100 per persoon voor de gehele avond inclusief eten en drinken

  Vanouds Doetinchem

  Kerstborrel

  Vrijdag 22 december
  Dè kerstborrel

  Op vrijdag 22 december is het weer tijd voor kerstborrel vrijdag in de Doetinchemse horeca. De drukste vrijdagmiddagborrel van het jaar. Ook Vanouds dit jaar de deuren van de bar weer voor jullie openen vanaf 16 uur. Goede muziek en lekkere drankjes. Zien we je dan?

  Kerst bij Vanouds