Carnaval 2024

Carnaval vier je bij Vanouds!

Nog maar even en dan is het weer zo ver…

Carnaval 2024 staat bijna voor de deur. Ook Vanouds is er dit jaar wederom bij met leuke activiteiten. Maak je klaar voor een fantastisch weekend.

Het leukste en gezelligste feest van het jaar. Het tweede weekend van februari staat namelijk volledig in het teken van carnaval. 

Het hele weekend is er een gezellige planning voor jong en oud. Van een heerlijk buffet tot aan de Leutekumse kroegetocht. Zien we jou ook?

 Zaterdag

Op zaterdag trappen we het weekend af met de carnavalsoptocht. Vanaf 13 uur kan je vanaf het Vanouds terras de optocht met vrienden en familie bewonderen. Aansluitend serveren we een carnavalsbuffet voor €37,50 p.p. zodat je de avond met een goed gevulde maag kan beginnen. Inloop is van 17.30 – 18.00 uur.

Maandag

Carnavalsmaandag staat natuurlijk in het teken van de Leutekumse kroegetocht. Ook dit jaar is vanouds weer van de partij. Vanaf 11.11 uur kan je jouw stempel ophalen bij Vanouds. Aansluitend is er een mogelijkheid om aan te schuiven bij het carnavalsbuffet. Voor €37,50 p.p. kan je genieten van een uitgebreid buffet met koude en warme hapjes. Inloop is van 17.30 – 18.00 uur. 

Vanouds