Volledige culinaire ontzorging

Catering in Doetinchem

Heb je binnenkort iets te vieren? Een feest, borrel of bruiloft? En wil je graag lekkere hapjes, een smaakvol buffet of lunch serveren? Vanouds verzorgt catering in Doetinchem en omgeving op maat. Bij jouw thuis, op kantoor of op jouw gewenste locatie. Kies je voor catering door Vanouds dan kies je voor de kwaliteit die je van ons restaurant gewend bent.

Alles is mogelijk

Catering op maat

Wij verzorgen catering voor particulieren en bedrijven. Alles is mogelijk: een buffet, lunch, walking dinner, borrelhapjes of catering op maat. Wij verzorgen de gehele catering afgestemd op jouw wensen.

Catering in Doetinchem en omgeving

Particulieren en bedrijven

Wil je een afspraak met ons maken of een vraag stellen over de mogelijkheden voor catering in Doetinchem of omgeving? Vul dan het onderstaande contactformulier in of bel naar: 0314 200 160.

Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën en wensen voor een catering in Doetinchem. Of dat nu gaat om een lunch met zakelijke contacten, hapjes voor een verjaardagsfeest of een feestelijk buffet voor jouw bruiloftsgasten. Wij gaan er alles aan doen om jouw gelegenheid tot een smaakvol succes te brengen.

Vanouds restaurant in Doetinchem is jouw adres voor een top catering in Doetinchem.

Vanouds

Contact


    Vanouds