EK Voetbal 2024

EK Voetbal bij Vanouds

EK wedstrijden

Het oranje feest barst dit jaar weer los! Nederland schittert op het EK Voetbal 2024, en ook bij Vanouds kun je deze wedstrijden beleven. We transformeren onze bar tot een echt Oranje café. Op onze grote schermen kun je live de wedstrijden van het Nederlands elftal volgen. Geniet van heerlijke hapjes en drankjes terwijl je naar de spannende wedstrijden van Nederland kijkt. Zorg dat je op tijd binnen bent voor een goed plekje!


Halve finale

Op woensdag 10 juli staat Nederland in de halve finale! Vanaf 21 uur nemen ze het op tegen Engeland. Ook bij Vanouds kun je dit spannende duel volgen! Voorafgaand aan de wedstrijd bieden wij een echte EK Deal. Voor €24,50 geniet je van een heerlijke schnitzel met friet en saus. Wil je deze geweldige Vanouds schnitzel niet missen? Via onderstaande link reserveer je jouw plekje in onze bar. 

Renzo de Jager

Bij een écht oranjefeest kan een zanger uiteraard niet ontbreken. Geniet aankomende woensdag van de hits van Renzo de Jager. Voor de wedstrijd en in de rust brengt hij de oranjesfeer naar Vanouds!

Vanouds