Onze vier prachtige historische panden vormen samen een unieke plek in het Doetinchemse centrum. Vanouds heeft daarbij Doetinchemmers iets te bieden wat elders in de stad niet te vinden is: een schaalbare feestlocatie achter een geheime deur. Voor een intiem verjaardagsfeestje of jouw droombruiloft met honderd gasten: Vanouds is jouw place to party!

DÉ PLEK VOOR JOUW BRUILOFT OF FEEST!

Vanouds is veel meer dan een nieuwe horecagelegenheid om lekker te genieten van ontbijt, lunch, diner of gewoon een kop koffie en een drankje met vrienden. Het is ook dé nieuwe plek om te feesten en waardevolle herinneringen te maken. Doordat wij de vier geschakelde panden flexibel hebben ingericht, kunnen we de perfecte ruimte voor jouw feest creëren. We hebben verschillende opties, waaronder een unieke ruimte die de andere gasten niet zomaar kunnen betreden.

PRIVÉ FEESTJE

HIDDEN
BAR

Deze Hidden Bar is te bereiken via een geheime deur. Deze deur is alleen te openen met een QR-code. De gasten van jouw feest ontvangen een dag voor de party deze unieke sleutel, die toegang tot de Hidden Bar geeft! Een bijzondere start van ieder feest! Bovenaan de trap die naar de geheime deur leidt, wordt de code gescand en als de gast naar boven loopt, zal de deur opengaan en snel weer sluiten. Eenmaal binnen kan het feest beginnen. Jouw eigen privé feestje, waarbij je niet merkt dat er ook andere gasten zijn.

Bar, restaurant met terras, vergaderkamers en een Hidden bar

Bij Vanouds kun je heerlijk lunchen, dineren én borrelen in een unieke sfeer. Ook kun je rustig vergaderen in de Meek’s Heerenkamer of feesten in de Hidden bar.

Unieke ruimtes voor zakelijk gebruik én feestjes en partijen

Heb je een personeelsfeest, jubileum, kick-off, netwerkborrel of een ander feest? Hiervoor hebben wij unieke ruimtes ter beschikking.

Kidsplay
voor de kinderen

In onze speeltuin kunnen kinderen naar hartenlust spelen. Ze kunnen zich uitleven op allerlei toestellen terwijl jij vergadert of socialized.

KLAAR OM HERINNERINGEN TE MAKEN?

MAAK
EEN AFSPRAAK

Heb jij plannen om binnenkort een leuk feest te geven? Trouwplannen, een verjaardag of een jubileum, ga je met pensioen of heb je gewoon zin in een gezellige swingende party met familie en vrienden? Mail dan naar chantal@vanouds.nl voor een afspraak. We bespreken graag jouw wensen. Samen maken we onvergetelijke herinneringen en vieren we het feest van jouw dromen!