Helaas kan ons aandeelhoudersvent niet doorgaan volgende week woensdag. Vanaf morgen moeten we voor in ieder geval drie weken de deuren sluiten om 20 uur. Door de maatregelen kan het aandeelhoudersevent niet doorgaan. Hieronder hebben wij vast een nieuwe datum gepland, hopende dat het op deze datum wel doorgang kan vinden. Maar we zitten zeker niet stil de aankomende weken. Lees hieronder snel verder, want vanaf morgen bestel je al Vanouds voor thuis.

19 JANUARI 2022
AANDEELHOUDERSEVENT BIJ VANOUDS

BESTEL ONLINE

VANOUDS
AT HOME

Voor in ieder geval drie weken hebben we weer te maken met corona-maatregelen. Maar Vanouds houdt niet op bij onze voordeur. We gaan namelijk verder achter jouw voordeur. Van een heerlijke thuiswerk-lunch tot een uitgebreid diner voor thuis. Van borrelbox tot maaltijd, wij staan voor jullie klaar de aankomende weken. Wij brengen Vanouds bij thuis.
Voor vragen zijn wij bereikbaar op info@vanouds.nl of 0314-200160.

Bar, restaurant met terras, vergaderkamers en een Hidden bar

Bij Vanouds kun je heerlijk lunchen, dineren én borrelen in een unieke sfeer. Ook kun je rustig vergaderen in de Meek’s Heerenkamer of feesten in de Hidden bar.

Unieke ruimtes voor zakelijk gebruik én feestjes en partijen

Heb je een personeelsfeest, jubileum, kick-off, netwerkborrel of een ander feest? Hiervoor hebben wij unieke ruimtes ter beschikking.

Kidsplay
voor de kinderen

In onze speeltuin kunnen kinderen naar hartenlust spelen. Ze kunnen zich uitleven op allerlei toestellen terwijl jij vergadert of socialized.

Overdag

VANOUDS
BY DAY

Overdag zijn er de aankomende weken volop mogelijkheden om corona-proof bij Vanouds langs te komen. Naast onze huidige dagkaart bieden we de aankomende weken nog andere Vanouds specials aan.

Vanouds business

€40,-

# Business meeting 3 uur vergaderen | Koffie, thee en tafelwater | Uitgebreide lunch

Vanouds kickstart

€ 25,-

# Kickstart jouw dag bij Vanouds voor een goede meeting | 2 uur vergaderen | Koffie, thee en water | smoothie | zoetigheid | yoghurt met granola

Vanouds lunch

€ 25,-

# 2 -gangen lunchmenu | Maak het af met een lekker glas wijn

Vanouds brunch

€ 25,-

# Tafel vol Vanouds gerechten met familie en vrienden € 25 per persoon op zaterdag en zondag | Ontvangst met een heerlijk glas bubbels of een mimosa | De kinderen eten mee voor een mini-prijsje en Kidsplay is geopend

Uitgelicht:

€ 25,- p.p.
€ 25,- p.p.

Vanouds brunch

# Ontvangst met een heerlijk glas bubbels of een mimosa.

Tafel vol Vanouds gerechten met familie en vrienden op zaterdag en zondag. De kinderen eten mee voor een mini-prijsje en Kidsplay is geopend.