Kerst 2023

Vanouds

Kerst bij vanouds

Langzaam wordt het weer donkerder buiten en komt het jaar ten einde. Dat betekent dat de feestelijkste dagen weer in zicht komen, waaronder kerst. Ook dit jaar hebben wij weer een mooi programma met kerstmis bij Vanouds. Kom lekker brunchen of uitgebreid dineren. Vanaf vandaag reserveer jij alvast voor kerst 2023!

Kerst bij Vanouds

De inloop van brunch is tussen 11-14 uur. Deze uitgebreide brunch wordt zowel aan tafel geserveerd als op verschillende foodstations. Zo ben je niet continue aan het lopen en kun je genieten van een gezellige brunch. De kosten bedragen € 39,5 per persoon. Kids eten mee voor € 19,5 en de Kidsplay is open met kindermeisjes. Er worden leuke activteiten georganiseerd, zodat zowel jong als oud een onvergetelijke middag beleven. Reserveer nu voor de kerstbrunch!

Kerst bij Vanouds

€ 39,5

1e Kerstdag brunch

Uitgebreid brunchen met kerst

Kerst bij Vanouds

€ 39,5

2e Kerstdag brunch

Zowel aan tafel als foodstations

Heerlijk in de watten worden gelegd met kerstmis? Ook dit jaar serveren wij een prachtig verfijnd 5- of 6-gangen menu. Onder begeleiding van sfeervolle live-muziek. Uiteraard is het menu uit te breiden met bijpassende wijnen of iets anders bijpassend. De kosten bedragen € 60 voor 5-gangen en € 65 voor 6-gangen. Binnenkort wordt het menu alvast bekend gemaakt! Maar jouw kersttafel bemachtigen bij Vanouds met kerst kan vanaf nu. Inloop tussen 18:30 en 19:00 uur.

Kerst bij Vanouds

€ 60

1e Kerstdag diner

5- of 6-gangen menu

Kerst bij Vanouds

€ 60

2e Kerstdag diner

5- of 6-gangen menu

Vanouds