Koningsdag bij Vanouds

Bistro de Castus, Nori Sushi en Vanouds slaan de handen weer ineen na groot succes van het Stadsfeest. Toffe DJ’s en de gezelligste plek op 26 en 27 april.

Vier Koningsnacht en -dag aan het einde van de Grutstraat

DJ Sven Elias van VIP-dorp van Vrienden van Amstel LIVE

Koningsnacht

Kom vast langzaam in de stemming met een lekker diner vooraf. Vanaf 20 uur gaat de sfeerverlichting buiten aan en begint DJ Barry met draaien. Dan draait DJ Sven Elias langzaam het volume en tempo omhoog. Samen met zangeres Christyn wordt het een topavond! Alle drie de zaken hebben een gezellige buitenbar waar je heerlijke verfrissende drankjes kan halen. Bij ons wordt het weer ouderwets gezellig. Oude tijden herleven en kom oude bekenden tegen.

Vanaf 21 uur gooien DJ Sven Elias en zangeres Christyn het volume omhoog 

Ken je Sven Elias nog niet? Dit jaar bestaan De Vrienden van Amstel LIVE 25 jaar en dat hebben ze gevierd! Hier heeft Sven Elias als DJ deel uitgemaakt van het VIP-Dorp.

Bier Tappen - Vanouds
Sven Elias bij Vanouds

Koningsdag

We beginnen ’s middags om 15 uur weer met DJ Barry en Jay Canto. Aan de achterzijde van Vanouds staan de kindermeisjes voor jullie klaar om de kids te ontvangen. Toffe hits en lekkere drankjes! We maken ons weer op voor een dag vol ouderwetse gezelligheid. DJ Barry gaat verder waar hij is gebleven en doet er nog een schepje bovenop. Zien we je dan?

DJ Barry en Jay Canto vanaf 15 uur

Gerelateerde berichten