Modeshow groot succes

Als ondernemers de handen ineenslaan dan ontstaan mooie dingen. Zo ook afgelopen woensdag. Wij zijn nog aan het na genieten van de modeshow georganiseerd samen met 0314 Mode en betaald voetbalclub De Graafschap. We nemen je mee door deze drukbezochte en zeer geslaagde avond.

De opening werd verzorgd door Esther Ruesen, directeur van het Stadsmuseum in Doetinchem. De catwalk lag er klaar voor en onder muzikale leiding van DJ Ludwig van der Kuijl werd het publiek enthousiast gemaakt.

De nieuwste najaarscollectie van 0314 Mode stond centraal. De herencollectie werd met trots gepresenteerd door onder anderen De Graafschap-trainer Jan Vreeman en een aantal spelers uit zijn selectie waaronder Lion Kaak en Elie Raterink. Een aantal dames van 0314 Mode zelf toonden de damescollectie.

De dames van 0313 Mode tijdens de modeshow bij Vanouds restaurant Doetinchem.

Tussen de rondes door sprak Anneloes van der Meulen, eigenaresse van Studio Anneloes, over haar kledingmerk en het belang van duurzaamheid. Ze deelt haar visie: het creëren van kleding die vrouwen in staat stelt om er elegant en verzorgd uit te zien zonder in te leveren op comfort.

Ondertussen werden veel gasten voorzien van onder andere heerlijk Bockbier aangeboden door Texels. Uiteraard verzorgde onze keuken de koude en warme hapjes.

Als businessclub leden van De Graafschap en als aandeelhouders van Vanouds brachten Huiskes-Kokkeler en La Souris hun parels onder de aandacht. Zo stond er een Volkswagen ID. Buzz en Fatbike op ons terras.

En laten we niet vergeten, met onze goodie bags ging niemand met lege handen naar huis. Wij bedanken iedereen voor de komst en we hopen je snel weer in ons restaurant of onze bar te zien.

Vanouds