Modeshow

Woensdag 4 oktober is er een modeshow bij Vanouds. De Graafschap, 0314 Mode en Vanouds slaan de handen ineen voor een inspirerende modeshow. De spelers van de selectie van de Graafschap showen de herencollectie voor de herfst en winter van 2023. En uiteraard laten enthousiaste dames de items zien die je moet hebben voor dit najaar. Ook komt de eigenaar van Studio Anneloes spreken over hun succesverhaal en hun weg naar duurzaamheid. Esther Ruesen zal deze avond de presentatie op zich nemen. Natuurlijk ga je niet naar huis zonder goodiebag.

Met ID.Buzz van Huiskes-Kokkeler en Fatbikes van La Souris
Modeshow - Vanouds Doetinchem

Modeshow heren

4 oktober

Modeshow dames

Modeshow dames

vanaf 19 uur

Texels bij Vanouds

Gratis

Texels Bock

Aangeboden door Texels

De inloop van de modeshow is vanaf 19 uur. Onder begeleiding van muziek van Ludwig van der Kuijl, een hapje en een drankje zie jij de items die jij in jouw garderobe moet hebben hangen voor dit najaar. Uiteraard is het ook weer eens een mooi moment om elkaar te ontmoeten en laten we je natuurlijk niet met lege handen naar huis gaan. Ben jij erbij? Meld je hieronder gratis aan.

Vanouds

Modeshow

Woensdag 4 oktober
Klik hier voor meer informatie

De inloop van de modeshow is vanaf 19 uur. Onder begeleiding van muziek, een hapje en een drankje zie jij de items die jij in jouw garderobe moet hebben hangen voor dit najaar. Uiteraard is het ook weer eens een mooi moment om elkaar te ontmoeten en laten we je natuurlijk niet met lege handen naar huis gaan.

Ben jij erbij?
Meld je hieronder gratis aan.

    Modeshow heren