Een echt gezellige avond met lekkere hapjes en drankjes tot in de late uurtjes. Die vier je bij Vanouds. Er is muziek met karakter en oude klassiekers komen terug in een nieuw jasje.

Herinneringen ophalen op een mooie plek met onze overheerlijke borrelplank erbij.

Hier ontmoet je nieuwe mensen of kom je samen met je beste vrienden gezellig samen.

Vanouds
Interieur bij Vanouds

Er zijn voldoende en verschillende plekken om uit te kiezen. Aan de bar kun je bijvoorbeeld meekijken bij het maken van onze heerlijke cocktails en achter in het grand café kun je het zelf gezellig maken.

Om de zaterdagavond geniet je van de muziek die onze residence-DJ’s je uit de oude doos voorschotelen!

Zoals vroeger

Ga terug in de tijd samen met je vrienden. Die goede oude tijd waarin er nog geen mobieltje was, maar je altijd face to face met elkaar in gesprek ging. Anno nu kunnen we ons geen leven zonder smartphone meer voorstellen, maar bij ons is het zo gezellig dat je je mobieltje gewoon even vergeet.
Ieder weekend is er een avond waarop een DJ aanwezig is en die van die heerlijke oude hits draait. De muziek van toen is er nu nog, maar dan wel in een modern jasje. Dit geeft een gezellige en leuke sfeer en zorgt ervoor dat iedereen een geweldige avond beleeft. In onze prachtige zaak ervaar je de mix van het gevoel van echt even thuiskomen en heerlijk genieten in goed gezelschap.

Interieur bij Vanouds
Interieur bij Vanouds

Neo soul

We gaan terug in de tijd en komen bij de jaren 90. Toen werd Neo-soul geïntroduceerd door het Amerikaanse platenlabel Motown (Detroit). Tegenwoordig staat het ook bekend als nu soul. In deze muziekstijl komen invloeden van reggae en black gospel terug.

Op vrijdag of zaterdag (afhankelijk van de wedstrijddag van de Graafschap) is er een DJ die deze toffe muziek draait en zorg voor een swingende en relaxte sfeer.

Super avond

Een nieuwe plek in Doetinchem waar mensen van 25 jaar en ouder zich kunnen laten verrassen door een unieke menukaart in Doetinchem. Met de klassiekers en wat nieuwkomers die kaart een twist geven.

Een lekker biertje, een goede cocktails, de lekkerste wijnen en de beste hapjes voor erbij. Je komt tijdens een avond bij Vanouds niets te kort met ons top assortiment eten, drinken en muziek!

Interieur bij Vanouds

Gerelateerde berichten