Ontmoetingen met oude herinneringen en sterke verhalen

Oude jongens krentenbrood

We laten vroeger herleven voor mensen die het op dit moment nodig hebben om er weer eens uit te zijn.

Oude jongens krentenbrood bij Vanouds

Doel van de actie

We laten oude tijden herleven bij Vanouds in samenwerking met stichting De Graafschap Verbindt. Sociale ontmoetingen zijn niet (meer) vanzelfsprekend. Op woensdag 5 en 31 oktober organiseren we daarom ontmoetingen voor 55-plussers die kunnen gebruiken om er op uit te zijn, als ‘Vanouds’. Op deze data kunnen Achterhoekers verhalen vertellen en herinneringen delen onder het genot van een heerlijke lunch of maaltijd.. Om te zorgen dat deze mensen zich toch verbonden blijven voelen met de samenleving en elkaar, stellen wij Vanouds hiervoor beschikbaar op twee maandagen in oktober.

Doneer nu 

Vanouds

Vervolg van de actie

Bakkerij Kaspers zal in beperkte oplage krentenbroden gaan bakken. Bezoekers van deze middag ontvangen een tegoedbon voor het ophalen van een krentenbrood en een kopje koffie. Dit kopje koffie is weer een volgend contactmoment.

De actie wordt mogelijk gemaakt door aandeelhouders en partners van Vanouds in samenwerking met De Graafschap Verbindt. Vanouds vervuld ieder jaar een aantal maatschappelijk doelen en De Graafschap Verbindt maakt werk van de verbinding tussen de Achterhoekse trots (Betaald Voetbal De Graafschap B.V.) en de Achterhoekse samenleving.

Gerelateerde berichten