Kom Pasen vieren bij Vanouds

Nog geen plannen met Pasen? Bij Vanouds kun je genieten van een uitgebreide brunch in een feestelijk jasje of een 4- of 5-gangen diner met toffe live-muziek. Lees hieronder verder!

Pasen vier je bij Vanouds!

Op zondag 9 april en maandag 10 april

GENIET VAN VANOUDS

VANOUDS
PAASBRUNCH

Een uitgebreide brunch? Dat klinkt toch helemaal als vanouds. Wij serveren met Pasen een uitgebreide brunch aan tafel, maar dan in een feestelijk jasje. Natuurlijk met een glaasje bubbels of een Mimosa erbij. Twijfel niet langer en kom met Pasen naar Vanouds voor een uitgebreide brunch en lekkere drankjes. De brunch kost €37,50 per persoon inclusief een glaasjes bubbels of een Mimosa. Schuif tussen 11 en 14 uur lekker aan en geniet gezellig samen. Op 1e Paasdag treedt Yara Beeks op en op 2e Paasdag treedt Emma Luca op.

Kids aan tafel? Onze kindermeisjes ontvangen ze met liefde in de Kidsplay. De brunch voor kids kost € 17,5. We hebben een leuk programma voor ze!

GENIET VAN VANOUDS

VANOUDS
PAASDINER

Ons bekende Vanouds Genieten menu serveren met Pasen exclusief voor jullie. We steken hem met Pasen in een feestelijk jasje en bezorgen jou een onvergetelijke avond. Je kiest deze avond tussen 4- of 5-gangen voor €50 of €55 met een glaasje bubbels vooraf.

Inloop is tussen 18 en 20 uur. Reserveer nu snel via de onderstaande button, want vol=vol.

Gerelateerde berichten