Kim Cura Vanouds

De perfecte combinatie van overheerlijk eten met toffe entertainment zorgen voor een unieke avond. Op donderdagavond 9 maart vindt de tweede dinnershow ‘Pasta e Basta x Vanouds‘ plaats.

Pasta e Basta keert terug naar Doetinchem

Op donderdag 9 maart om 18:30 uur

Donderdag 9 maart

Na een succesvolle eerste editie is onze tweede dinnershow een feit: Pasta e Basta x Vanouds. Dit toffe concept komt speciaal voor Vanouds uit Amsterdam naar Doetinchem op 9 maart. Ken je Pasta e Basta nog niet? Verschillende professionele zangers en zangeressen zorgen voor een muzikaal programma tijdens het diner. Naast mooie gerechten en een goede drankjes dus ook nog eens fantastische muziek.

4-gangen Italiaans met een bubbel

Team Vanouds

Geniet samen met vrienden of familie van een uitermate sfeervolle avond. Je krijgt tijdens de show een 4-gangen diner geserveerd inclusief een broodje en een bubbeltje voor € 62,5 per persoon. De hele begane grond staat deze avond in het teken hiervan, zowel het restaurant als de bar. Aankomst is tussen 18.30 en 19.00 uur.

Word deze avond verrast met een nieuwe manier van dineren en swing van je stoel tijdens een van optredens. Tijdens deze avond is er een combinatie aan muziekstijlen en het wordt begeleid door een pianist. Kom genieten van een diner in Italiaanse sferen gecombineerd met zingende obers.

Alle zangers en zangeressen hebben een verschillend repertoire. Een mix van alles zorgt ervoor dat er voor iedereen iets naar zijn of haar smaak tussen zit. Gedurende de avond zetten zij keer op keer een schitterende muzikale show voor je neer. Ervaar het zelf bij Vanouds. De plekken zijn beperkt, dus reserveer snel.

Vanouds

Reserveer nu. De plekken zijn beperkt, dus vol=vol!

Gerelateerde berichten