Stadsfeest bij Vanouds

Bistro de Castus, Nori Sushi en Vanouds slaan de handen ineen voor het gezelligste plekje tijdens het Stadsfeest van 2022.

Ouderwets gezellig met DJ Barry

Op vrijdag 2 september, zaterdag 3 september en zondag 4 september moet je aan het begin van de Grutstraat zijn geweest.

Vanouds

Vrijdag 2 september

Kom vast langzaam in de stemming met een lekker diner vooraf. Vanaf 21 uur gaat de sfeerverlichting buiten aan en draait DJ Barry langzaam het volume en tempo omhoog. Alledrie de zaken hebben een gezellige buitenbar waar je heerlijke verfrissende drankjes kan halen. Bij ons wordt het weer ouderwets gezellig. Oude tijden herleven en kom oude bekenden tegen. Als het feestje op straat langzaam uitdooft, gaan we nog tot in de late uurtjes door voor een afterparty bij Vanouds.

Vanaf 21 uur gaat het volume en het tempo omhoog.

Vanouds

Zaterdag 3 september

We beginnen ’s middags om 14 uur met een Kids Festival. Aan de achterzijde van Vanouds staan de kindermeisjes voor jullie klaar om de kids te ontvangen. Ben je dan alweer toe aan lekker borrel? Strijk bij Nori, de Cactus of Vanouds neer en kom weer langzaam in de stemming. Blijf lekker hangen voor een hapje eten om je vervolgens rond 21 uur weer op te maken voor nog een avond ouderwetse gezelligheid. DJ Barry gaat verder waar hij vrijdagnacht is gebleven en doet er nog een schepje bovenop. Uiteraard sluiten we ook dan weer af met een toffe afterparty bij Vanouds met Otto Lagerfett.

Kids Festval 14 uur en DJ Barry 21 uur.

Zondag 4 september ‘Indian Summer’

Wij hopen tijdens het Stadsfeest op een echte Indian Summer. Een warme nazomer die zich perfect leent voor een zondagmiddag borrel aan het begin van de Grutstraat. Waar de vorige twee dagen compleet in het teken stond van feest, gaan we nu voor een relaxte vibe met live-muziek van Mindy & The good vibes. Het Kids Festival opent weer vanaf 14 uur. De kids vermaken zich dus prima als de ouders heerlijk zitten te borrelen en te genieten van de muziek. Uiteraard staat er een tv-scherm klaar om de racewedstrijd van het jaar live te kunnen volgen. Zo wordt aan de hele familie gedacht toch? We sluiten de prachtige zomer lekker met elkaar af en gaan voor een knallend najaar. Met een beetje geluk stapt DJ Barry aan het begin van de avond nog even op de DJ booth.

Indian Summer en Kids Festival vanaf 14 uur. Max Verstappen live uitgezonden

Gerelateerde berichten