Het jaar goed beginnen? Met de Vanouds Booster maak jij een frisse start van 2022. Op deze booster hoef je niet te wachten. Sterker nog, je bestelt hem nu zelf. 

Ontvang 5 dagen lang voedzame Vanouds diners met minimaal 200 gram groenten en voldoende vezels. Kant-en-klaar voor jou!

Maar dat is nog niet alles. In samenwerking met lokale sportscholen ontvang je iedere dag (beweeg)tips. Dus er wordt lekker en gezond voor je gekookt en je krijgt ook nog tips om lekker in actie te komen? Klinkt dat als muziek in de oren? Lees dan snel verder. Je kunt jouw booster namelijk ook nog aanvullen met lunch en ontbijt.

“Heerlijk en gezond gegeten de afgelopen week. De dames van Vanouds brachten iedere dag het tasje netjes aan de deur. Alleen even de oven aanzetten en ik kon aan tafel”

“Ruim voldoende en gevarieerde maaltijden. Ik doe volgende week nog een keer mee. Applaus voor Vanouds”

Vanouds Booster
Vanouds Booster

1G

Doe jij volgende week mee met onze Vanouds Booster? We starten maandag en eindigen vrijdag. Iedere dag maken wij een heerlijk gevarieerd Vanouds diner voor je. Daarin zitten minimaal 200 gram groenten en voldoende vezels. Zo hoef jij geen zorgen te maken over het koken én niet over de voedzame maaltijd. Dat doen wij namelijk voor jou. Kan het nog beter? Toch wel! Kies voor 2G of 3G en je hoeft helemaal geen boodschappen meer te doen.

Vanaf maandag 17 januari 5 dagen lang een voedzaam Vanouds diner

Vanouds Booster

2G

Volgende week weer een drukke week voor de boeg? Naast het diner kun je ook kiezen voor een pakket met lunch en diner. Dan hoef jij je niet meer druk te maken over wat jij tijdens jouw werk en ’s avonds eet. Dat regelen wij namelijk voor jou. Het wordt verpakt in een verpakking die geschikt is om onderweg mee te nemen. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. Voor een frisse start in 2022 is een beetje beweging ook wel gewenst. Daarom hebben we een samenwerking gezocht met lokale sportscholen. Die delen met liefde iedere dag tips om in deze lockdown toch nog aan wat buitenlucht en beweging te komen. Helemaal in alles voorzien worden? Scroll dan nog één keer verder.

Vanaf maandag 17 januari 5 dagen lang een voedzame Vanouds lunch en diner

Vanouds Booster

3G

Dit is de ultieme Vanouds Booster! Hierbij hoef jij volgende week niet meer aan boodschappen, koken of lijstjes te denken. Met de 3G booster regelen we alles voor jou. We maken iedere dag een voedzaam ontbijtje, lunch en diner voor je. Na deze week sta jij er weer goed voor. Vijf dagen lang voedzaam en puur eten samen met Vanouds. Zelfs het Vanouds-team doet mee na deze gezellige feestdagen. Met de (beweeg)tips van de lokale sportscholen kom jij beter uit de lockdown. Dan kunnen we met zijn allen weer een mooi jaar beginnen met fantastisch herinneringen. Wij kunnen niet wachten om jullie weer bij Vanouds te mogen ontvangen, maar tot die tijd helpen wij jullie een handje thuis.

Vanaf maandag 17 januari 5 dagen lang een voedzaam Vanouds ontbijt, lunch en diner

De Vanouds keuken

Het keukenteam van Vanouds kookt puur, ambachtelijk en zoveel mogelijk lokaal. Ze zijn druk bezig met uitwerken van een voedzaam weekmenu volgens de Vanouds-principes. Zo ben je verzekerd van puur en voedzaam eten volgende week. Uiteraard ben je vrij om jouw allergieën door te geven, dan houden wij daar rekening mee. Wij zorgen ervoor dat jij een week lang pure Vanouds maaltijden krijgt. Je kunt deze maaltijd dagelijks vers afhalen of je kiest in de webshop voor het component ‘Bezorging’. Dan krijg je het alle dagen bezorgd. Samen maken we er mooie week van om 2022 goed te starten.

Vanouds

Gerelateerde berichten