Na zeker vijf weken gesloten te zijn en voor het eerst een nieuw jaar bij Vanouds gestart te zijn, voelt dit voor ons bijna als een nieuwe opening.

Daarom hebben wij deze week een aantal leuke openingsacties voor jullie in petto!

Bijvoorbeeld een ouderwetse brunch of een hele avond als vanouds uit eten. Maar ook een feestelijke openingsborrel staat voor jullie klaar.

Vanouds
Bodemloze Brunch bij Vanouds

Bodemloze openingsbrunch

We starten 2022 waar we in 2021 geëindigd zijn. Al brunchend dus bij Vanouds. Net voordat we de deuren moesten sluiten hadden we ontzettend veel reserveringen voor de Bodemloze Brunch staan. Reden voor ons om deze tijdens deze eerste dagen dat we open mogen de brunch te herhalen. Daarom bieden we van donderdag 27 januari tot en met zondag 30 januari onze Bodemloze Brunch aan. Een tafel vol met hartige en zoete heerlijkheden van Vanouds. De kosten bedragen € 25 per persoon en bij ontvangst krijg je glaasje Mimosa of bubbels erbij. Donderdag en vrijdag kun je ook kiezen voor Brunch light voor € 15.

Vanaf maandag 31 januari draaien wij weer onze normale menukaart.

Vanouds Genieten openingsdiner

Ons nu al bekende Vanouds Genieten menu serveren van donderdag 27 januari tot en met zondag 30 januari exclusief voor jullie. Een nieuwe maand, een nieuwe opening en een nieuwe menu. We hebben hem stiekem al even geproefd en hij is beter dan voorheen. Je kiest aankomend weekend tussen 3-, 4- of 5-gangen Vanouds Genieten. Uiteraard is er ook weer een compleet vega menu en houden wij rekening met allergieën. Reserveer nu snel via de onderstaande button, want vol=vol.

Vanaf maandag 31 januari draaien wij weer onze normale menukaart.

Tonijn - Vanouds

Vanouds openingsborrel

Er is altijd reden voor een feestje. We laten deze mogelijkheid dan ook zeker niet onbenut. Aankomende donderdag openen wij voor het eerst in 2022 onze deuren. Daar moet op geproost worden. Daarom kun je aankomende vrijdag bij vanouds komen borrelen. Vanwege de nog geldende corona-maatregelen is reserveren verplicht, maar dan heb je de rest van de middag/avond ook een mooi plekje om ouderwets te blijven hangen. Gewoon weer als vanouds dus!

Gerelateerde berichten