Wild eten in de Achterhoek. 4-gangen Wildmenu bij Vanouds restaurant Doetinchem.

Wild eten in de Achterhoek

Vanouds

Wild eten bij Vanouds

Heb je behoefte om weer eens als vanouds te genieten? Bij Vanouds ervaar je het gevoel van thuis komen, maar dan wel met een moderne twist. Kom langs in onze zaak aan de Grutstraat in Doetinchem.

Dit jaar doen wij voor het eerst mee aan Wild eten in de Achterhoek. Wild eten bij Vanouds sluit prachtig aan bij het Vanouds Genieten menu wat wij dagelijks in ons restaurant serveren. Dit is een verrassingsmenu waarbij het keukenteam iedere keer weer iets smaakvols op het bord weet te toveren. 

We proberen, waar mogelijk samen, te werken met lokale leveranciers. Zo vind je ambachtelijk brood van Bakkerij Kaspers en landhoen van KemperKip terug op onze menukaart.

Bekijk hieronder welke de mogelijkheden. De arrangementen gelden van 11 oktober tot en met 12 januari van woensdag tot en met zondag.

Wild eten in de Achterhoek. 4-gangen Wildmenu bij Vanouds restaurant Doetinchem.

€ 52,5

4-gangen Wildmenu

Een verrassingsmenu waarbij je een onvergetelijke avond beleefd en compleet in de watten wordt gelegd door ons team. Speciaal voor Wild eten in de Achterhoek hebben wij dit menu ook in een wild-jasje gestoken. 

Wild eten in de Achterhoek. Wildlunch bij Vanouds restaurant Doetinchem.

€ 47,5

4-gangen Wildlunch

Speciaal voor Wild eten in de Achterhoek hebben wij dit lunchmenu ook in een wild-jasje gestoken. Zo geniet je ‘ s middags al van een uitgebreide wildlunch. Naar wens is de lunch uit te breiden met een bijpassende glas wijn of iets andere lekkers erbij.

€ 130

2-daags Wildarrangement

  • 4-gangen Wildmenu bij Vanouds
  • Overnachting bij Havezathe Carpe Diem
  • Luxe ontbijt bij Havezathe Carpe Diem
  • Vervoer van Havezathe Carpe Diem naar Vanouds en terug
Vanouds